Browsere Mobile

Situl Get's Bet este dezvoltat cu cele mai noi tehnologii si actualizat in permanenta. Este optimizat atat pentru a fi folosit de pe un computer de tip desktop cat si de pe tablete sau telefoane mobile. Toate functiile, bonusurile si promotiile disponibile pe situl principal sunt disponibile si de pe browserele telefoanelor mobile. Astfel puteti folosi situl Get's Bet de oriunde va aflati si de pe orice dispozitiv mobil sau fix.

Aplicatii

Aveti la dispozitie si aplicatii mobile pentru Android si pentru iOS. Astfel veti putea folosi aplicatia Get's Bet si de pe telefonul mobil pentru a putea paria de oriunde si oricand. Aveti acces la pariuri, cazino si jocuri, in orice moment. Puteti instala aplicatia Get's Bet direct pe telefonul mobil.

Android

De pe aplicatia Android Get's Bet ro aveti acces la pariuri si jocuri, in orice loc va aflati. Puteti descarca si instala aplicatia Get's Bet compatibila Android direct pe telefonul dumneavoastra mobil. Astfel puteti beneficia de toate ofertele, bonusurile si promotiile sitului de pe telefonul mobil si puteti paria oricand si de oriunde folosind functia “bilet”, puteti juca jocuri virtuale si jocuri de cazino sau puteti urmari in timp real rezultatele meciurilor pe care ati pariat.

iOS

De pe aplicatia Get's Bet pariuri sportive aveti acces la pariuri si jocuri, in orice loc va aflati. Puteti descarca si instala aplicatia Get's Bet compatibila iOS direct pe iPhone-ul dumneavoastra. Astfel puteti beneficia de toate ofertele, bonusurile si promotiile sitului de pe telefonul mobil si puteti paria oricand si de oriunde folosind functia “bilet”, puteti juca la sloturi sau pacanele si jocuri de cazino sau puteti urmari in timp real rezultatele meciurilor pe care ati pariat.

Cum se descarcă aplicația

Este extrem de facil sa descarcati aplicatia Get's Bet pe telefonul mobil. Tot ce trebuie sa faceti este sa accesati magazinul virtual Google Play, daca folositi un dispozitiv Android, sau Apple App Store, daca folositi un iPhone sau iPad, si sa descarcati aplicatia Get's Bet pariuri sportive. Dupa ce ati instalat aplicatia si v-ati logati in ea, veti avea la dispozitie toate oportunitatile prezente pe situl web. De pe aplicatia Get's Bet pariuri sportive aveti acces la pariuri sau sloturi si jocuri de cazinou de la orice ora si in orice loc va aflati.

Game Image Vegas Game Image Vegas Game Image Vegas Game Image Vegas Game Image Vegas Game Image Vegas Game Image Vegas Game Image Vegas