Ce este un Cont de Cazinou?

Un cont pe situl sau aplicatia mobila Get’s Bet Cazinou Live reprezinta o inregistrare in sistemul nostru. Acest cont contine identitatea unui anumit utilizator prezent in sistemul Get’s Bet. Un utilizator poate avea un singur cont pe care il poate folosi atat de pe un computer personal cat si de pe telefonul mobil, prin intermediul aplicatiei sau a unui browser destinat telefoanelor mobile, dar acesta va folosi intotdeauna un singur cont prezent in baza noastra de date.

Procesul de Inregistrare (Inscriere)

Pentru a putea folosi platforma de pariuri Get’s Bet online trebuie sa va inregistrati in sistemul nostru. Pentru a realiza acest lucru apasati butonul intitulat “INREGISTRARE” si completati campurile de “Nume Utilizator”, “Adresa de E-Mail”, “Numar de Telefon” si de “Parola” cu datele dumneavoastra de identificare. Daca ati citit regulamentul sitului facand click pe link-ul “termeni si conditii” puteti apasa “Continua” si sa urmati insttructiunile pasilor urmatori iar la final apasati “Inregistrare” pentru a fi inregistrat pe platforma noastra.

CASINO BONUSES RATE GET
bovada UP TO 100% GET BONUS
redstag UP TO $4000 GET BONUS
vegaswild UP TO 300% + 50 FS GET BONUS
grandevegas 250% UP TO $10,000 + 100 FS GET BONUS
cherrygold UP TO $5500 GET BONUS
irishluck NDB: $25 FREE CHIPS GET BONUS
elroyale NDB $20 FC GET BONUS
everygame 125% UP TO $1000 GET BONUS

Formular de Logare (Conectare)

Formularul de logare de pe situl Get’s Bet Cazinou este foarte simplu de folosit si intuitiv. Ca sa va logati in sistemul Get’s Bet, tot ce trebuie sa faceti este sa introduceti numele dumneavoastra de utilizator si parola in campurile denumite “Username”, respectiv, “Parola” si sa apasati butonul intitulat “CONECTARE”. Daca nu sunteti deja inregistrati in sistem apasati butonul “INREGISTRARE” si urmati instructiunile pentru a deschide un nou cont. Daca nu va mai amintiti parola, apasati link-ul intitulat “Am uitat parola” situat in partea centrala a formularului de logare.

Bonus pentru Noii Jucatori

Orice nou utilizator inregistrat in platforma Get’s Bet va beneficia de un bonus de Bun Venit in valoare de pana la 2000 RON, oferit de noi, dar si un bonus Bun Venit la Sport in valoare de 600 RON pentru pariuri. Astfel, noii jucatori vor primi acest bonus dupa ce conturile lor vor fi activate si ei pot face primul pariu fara niciun risc prin intermediul platformei noastre de pariuri sportive Get’s Bet. Acest lucru poate fi realizat atat de utilizatorii sitului cat si de utilizatorii aplicatiei mobile.

Game Image Vegas Game Image Vegas Game Image Vegas Game Image Vegas Game Image Vegas Game Image Vegas Game Image Vegas Game Image Vegas