Ce este Bonusul Cazinou?

Cele mai interesante oportunitati oferite de platforma Get's Bet sunt bonusurile Cazinou. Aceste bonusuri pot fi activate de utilizator pentru castiguri suplimentare la jocuri de sloturi, ruleta, pacanele sau jocuri de cazinou live. Tot ce trebuie sa faceti pentru a participa la aceasta tombola este sa deschideti un cont si sa jucati la numeroasele noastre jocuri de cazinou. Astfel, puteti primi bonusuri de pana la 4960 de rotiri pentru toata luna dar si premii in bani cum este fabuloasa oferta Drops & Wins care pune la bataie sume in valoare totala de 10 000 000 RON.

Bonusurile fara Depunere

Numai in aplicatia sau pe situl Get's Bet puteti sa jucati fara nici un risc cu ajutorul bonusului fara depunere. Cu ajutorul acestui bonus veti beneficia de 50 rotiri gratuite sau 25 lei freebet fara depunere de numerar. Tot ce trebuie sa faci este sa te inregistrezi in platforma noastra si sa-ti validezi contul. Pentru a-ti valida contul trebuie doar sa ne trimiti copia actului tau de identitate iar dupa indeplinirea acestui pas vei putea folosi platforma noastra fara nici o limitare.

Bonusul de Bun-Venit

Cu Get's Bet aveti parte de bonusuri extraordinare chiar de la prima depunere. Astfel, puteti beneficia de bonusul de bun-venit care ofera pana la 2000 RON si 450 de rotiri aditionale gratuite. Tot ce trebuie sa faceti pentru a beneficia de aceasta promotie este sa depuneti minim 50 RON in una, doua sau trei transe. Fiecare transa vine cu premii, astfel, la prima transa veti primi pana la 900 lei si 100 de rotiri gratuite, la a II-a transa pana la 500 lei si 150 rotiri gratuite si pana la 600 lei si 200 rotiri gratuite pentru transa a III-a.

Alte promotii

Numeroase alte bonusuri si promotii te asteapta pe situl si aplicatia Get's Bet. Poti beneficia de ele chiar acum la simpla inregistrare pe situl nostru sau de la prima depunere. Doar folosind situl sau aplicatia noastra poti beneficia de Bonusul VIP care iti poate aduce pana la 100% bonus pana la 5555 lei cu prima depunere de minim 2500 lei. Avem numeroase promotii si pentru pasionatii de pariuri cum ar fi “Sambata Sportiva” care iti poate aduce pana la 250 de lei bonus la o depunere de minim 50 lei.

Termeni si Conditii

Inainte de a utiliza serviciile oferite de Get’s Bet Online LTD va rugam sa cititi cu atentie dispozitiile de mai jos si sa va asigurati ca ati inteles pe deplin continutul acestora si sunteti de acord cu incheierea neconditionata a contractului intre Dvs. si Get's Bet Online LTD.

Cum sa Primesc un Bonus

Orice bonus, oferta sau tombola pentru care v-ati inregistrat va fi acordata in cazul in care sunteti eligibil pentru a primi aceste beneficii. Bonusurile vor fi activate automat in urma introducerii codului bonus la depunere. In cazul pariurilor sportive procedura poate fi diferita. Cititi sectiunea “Termeni si Conditii” a fiecarui bonus.

Cum sa Activez un Bonus

Pentru a activa un bonus trebuie sa verificati, in prealabil, daca sunteti eligibil pentru bonusul, tombola sau promotia respectiva. Daca sunteti eligibil atunci trebuie doar sa introduceti codul bonus afisat la depunere. Pentru bonusul “Duminica in Agentie” trebuie sa comunicati operatorului ca doriti activarea acestuia.

Game Image Vegas Game Image Vegas Game Image Vegas Game Image Vegas Game Image Vegas Game Image Vegas Game Image Vegas Game Image Vegas